Hokelstompen

Publicerad 2012-09-25 19:16:00 i Allmänt,

Låt mig berätta om  hunkelstompen.
Det är en otrevlig liten figur och de lever i flock och är väldigt arbetsvilliga.
Så ser du en så har du förmodligen tyvärr flera i en radie av bara några meter ifrån dig.
En av dem kan smyga sig under tröjan och sticka dig med nålar medans en annan sitter på axeln och viskar elakheter.Ibland så fnissar den risslande som om den hade rökt ett paket cigg om dagen under en livstid. Små väsen som inte är stora alls med långa fötter och fingrar, vilket gör den väldigt klumpig. Den river ofta ner och förstör saker.Detta är ett beteende som smittar av sig på den som utsätts för en hunkelstomp attack. Den lever på olika typer av rädslor men det största och energiriktaste näringsintaget är rädslan för ensamheten och skam. Tyvärr blir barn som blir uppfostrade med skam ofta lätta offer och hunkelstompar uppfostrar sina små under barnets säng.

Somliga har hattar i olika storlekar och mönster men man känner bäst igen dem på den grön/grå färgen.Dem tycker om att hålla till i ostädade känslomässiga miljöer och kan därför anpassa sig för överlevnad på dem flesta platser där människan trivs. I mörka garderober eller kläder så trivs dem bäst.Därför försöker dem få så många som möjligt att bära kläder eftersom det är ett lätt sätt att transportera sig till nya rädslor.Om du skulle ha oturen att stöta på en honkelstomp så tycker den inte om när man tittar den i ögonen.Då väser den och försöker göra sig stor men fortsätter man att stirra honkelstompen i ögonen så krymper sen och blir den snabbt väldigt väldigt  liten och du har möjlighet att fånga upp den i en glasburk, tänk på att det är viktigt att burken har lock! Det är ingen idé att viska tillbaka eftersom dem är väldigt manipulativa och får dig attackera personer som du har kärleksfulla relationer med. Eftersom det är dem relationerna som är starkast så finns det mer näring där.
 
Det sägs finnas fall där hunkelstomparna har tränats men då krävs lång rehabilitering och  väldigt avancerad träning.Detta är endast när den blivit fångad och inte har något annat val än att leva i harmoni. Trots att den vantrivs så har den inget annat val än att ta del av kärlek för överlevnad.Tyvärr finns det endast ett fåtal dokumenterade fall då detta inträffat. Man räknar med att varje människa är iaktagen av minst två konkelstompar åt gången för att vänta på det bästa tillfället att slå till, Somliga har givetvis otur och har fler.
 
De går ofta på huk eller hoppar fram och är absoluta experter på att kamoflera sig.
De är otroligt nattaktiva eftersom  rutiner ofta bryts då och man blir med medveten om sin omgivning och det blir svårare att hålla ögonkontakt i mörkret.
Håll ögonen öppna! Ha alltid en glasburk vid sidan av sängkanten, glöm inte locket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela