Blekinge

Publicerad 2010-01-26 10:20:58 i Allmänt,

Är i blekinges urskog, På en folkhögskola Hos jessica.
Idag ska jag och en annan tjej måla tröjor för jessica har startat en demostation i skolan för homosexuella och alla går omkring med tröjor med tryck.Va kan Sen när jessica kommer hem ska vi ner i fotostudion och leka, ska bli riktigt roligt! På torsdag blir det malmö för jag har inte varit där bara åkt förbi.

 

 

 
Här är ett inlägg från 2010 under kulturkalaset som jag har kopierat från en annan blogg som jag startade.


Det har varit Kulturkalaset i Göteborg i en vecka nu, Jag och Jessica Engström stötte ihop under kapten röd i Tisdags och sen har vi varit oskiljaktiga. Vi har mesta dels hängt i dom stora hängmattorna utanför metrotältet och legat och pratat i timmar. Annars har vi ätit sushi och blåbärspaj med Fatme eller druckit en öl eller två.
Hösten är bättre än nyår, Alla kommer tillbaka i stan och påbörjar sina nya utbildningar och andra projekt.
Jag ser fram emot hösten det här året. komma igång och spara pengar för nästa år åker vi förhoppningsvis.
Jag ska backpacka med mål sydamerika och lite annat.  Vi får se hur det blir men det skulle bara en dröm och komma iväg en lite längre period den här gången och speciellt med Jessica!
Blir extalterad när jag tänker på alla människor, platser, kulturer  och allt man får lära sig, man hittar sig själv på ett helt annat sätt! kvinnan som Therése jobbar för fyllde 58 år i Lördags och hon har rest i flera år, och hennes vänner från hennes resor kom och dom berättade såna otroliga historier. Alla satt i hennes gamla hus med alla hennes gamla saker och en man läste upp hennes gamla brev från hennes resor samtidigt som det regnade utanför. Dom berättade hur dom rest runt, hur dom blev behandlade av militär, om öknar och stjärnklara himlar och om kärlek.

Jag måste få bilderna från det här årets resa i Köpenhamn, Hamburg, Berlin och Amsterdam.
Det finna fantastiska bilder på människorna vi träffade och ställerna vi va på! Jag ska göra ett fint Album.

Jag har bokat 2 träningspass ikväll cykel 30 och s- core! Taggad till tusen!

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela