404

Publicerad 2012-11-23 21:59:35 i Allmänt,

Filtret i känslomänniska har fått överbelastning i spamfiltret och behöver tömmas manuelt.Töms inte filtret manuelt och utan substanser så kommer systemet att blockeras ytterligare och medför risk för eliminering.Spamfiltret är en säkerhetsåtgärd som skyddar integrering med övriga installationer.

Hycklaren

Publicerad 2012-11-23 14:41:00 i Allmänt,

Dagar flyter förbi som en ström efter höstregn tillsammans med vissna löv och kärlekspar under paraplyn.
Jag äter glass i solsken och älskar i månljus. Stilla, längtandes och ibland oroligt så drömmer jag.
Principer som egentligen inte spelar någon roll fångar in mig och drar åt andra sidan av mig själv, den som egentligen är någon annan. Jag önskar att jag kunde älska er i oändlighet utan att någonsin kräva något tillbaka.
Du som lämnat mig blödande, du som stod brevid och du som komma skall. Slit upp min bröstkorg och ta allt det ni aldrig kommer kunna ge tillbaka.

Lägenheten

Publicerad 2012-11-17 10:26:00 i Allmänt,

Denna veckan har jag blivit av helt  med den gamla lägenheten och efter 10 timmars flyttstädning och en uttråkad Toby så lämnade jag äntligen ifrån mig nycklarna och promenerade ut i min nya början. När jag utmattad vrider om nycklarna och promenerar in  till mitt nya hem  så står min fantastiska karl och överraskar mig med hemlagad mat,vin och blommor.

Jag trivs jätte bra i den nya lägenheten. Den är verkligen en rak motsats till den jag hade tidigare. Den är väldigt hemtrevlig och mysig. Jag har allt som jag behöver i den. Jag ska snart lägga upp lite bilder.Jag  tycker om att jag bor på huvudgatan och jag har massor med cafeér , speciallt ett som heter Busy bee som har fantastiska bakverk ( livsfarligt) sedan finns det små barer nedanför mig,en liten affär,restauranger och 20 m till vattnet.  I förrgår så körde  vi runt till olika heminredningsaffärer och köpte ljus och J köpte ett överkast  till mig, sedan åkte vi och handlade mat. Vi köpte orientalisk mat när vi kom hem och de hade sushi också! Allt detta inom 5 min ifrån mig, då förstod jag ännu mer att lägenheten var för mig. Slutligen och bäst av allt.. Jag har en diskmaskin!

Igår var vi på Hilton och simmade, bastade och relaxade.  Lederna kändes bättre efteråt så jag ska köpa kort en månad. Tidigare under dagen när jag var ute och handlade mat och fredagsmys så fick jag krupp på de maltesiska chipsen och jag hittade inget som liknade gräddfil eller dipp. Det slutade med ett akut besök till den scandinaviska shoppen Candinavia. Där köpte jag estrella, lök och  paprika dripp och slutligen en Kalles kaviar. Den in vigdes  imorse med hårkokta ägg och lök innan jobbet.  J åt två kaviarmackor så nu har han full koll på den Svenska kulturen och hur det ska gå till.

Ikväll kommer Sofie över på middag, det ser jag verkligen fram emot.

 

En lång uppdatering om lite allt möjligt.

Publicerad 2012-11-08 18:43:00 i Allmänt,

Här borta händer det mycket. Jag ber om ursäkt för sen uppdatering.
Mitt internet har lagt ner hemma sedan är det mycket som vanligt.Jag tycker om när det händer mycket.
 
Jag har hittat en ny lägenhet och flyttar den 13 November. Det är jätte svårt att hitta någon som vill hyra ut till någon med hund. Jag hade turen att bli rekommenderad en bra mäkare ifrån Valetta och hitta en i Msida Marina. Min nya lägenhet är en taklägenhet med två terasser, en på baksidan och en finare på framsidan med utsikt över hamnen och alla segelbåtar!Fint golv och nytt kök.Mäklarna lyckades få ner priser med 2000 kr i månaden och jag får en helt ny madrass! Bra för Toby.
 
Toby har fått en säng med madrass och kudde inför flytten. Det är så mysigt att ha en snarkande liten korv brevid sig när inte J är hemma,men han mår nog bättre i en egen säng.Det är förändringensvindar på många plan.
 
Toby har lite eksem, öroninfektion och har fått en liten knöl på sidan.Han äter antibiotika och knölen har också blivit mindre nu. Veterinären trodde att det var ett insektsbett. Ska det aldrig ta slut?
Det blir inte alltid som man har tänkt sig men jag skulle inte byta ut honom mot allt i världen.
Han mår mycket bättre och efter händelsen med operationen så har man lite mer is i magen.Han mår bra och är lika glad som vanligt.Ikväll ska vi åka och heja på rugby träningen, det kommer han gilla.
 
Jag har varit i konflikt med Tobys tidigare ägare eftersom allt jag hade och mer gick åt till Toby när han har sjuk.De skulle ta mig till rättegång och gav mig ett slutdatum. Jag vägrade att bli utpressad så jag väntade på att brevet skulle komma. Det kom aldrig något brev,de ringde upp mig och har helt ändrat inställning och attityd.Det bättre.
 
Jobbet går bra, vi fick resultaten från tidigare månader och hårt arbete lönar sig.Förra månaden så hade vi den högsta nöjdkundprocenten någonsin.Jag håller utbildningar och växer lite mer varje dag.
 
På lördag ska vi på marin bal! Det har varit lite blandade känslor men det är så det brukar vara i nya sammanhang.Vissa dagar hade jag bestämt mig för att strunta i att gå eftersom jag inte har en aning om hur det går till eller vad jag ska ha på mig.Jag beslutat mig för att gå. Jag har fått låna en jättefin ljusblå klänning och imorgon ska jag se om jag kan hitta ett par fina skor och lite krimskrams till. Undra vad jag ska göra åt håret?
 
Jag har jobbat 7 dagar i rad så jag lyckades få helgen och måndag ledigt, skönt!
Vi har pratat om att kanske Campa på söndag.
 
Igår var jag på bio med mig själv och såg hotel transylvania I malta får man dricka öl i salongen och jag köpte en liten popcorn,sedan kurade ihop mig längst upp i vänsta hörnet och det var bara två andra i hela salongen.
 
Jag drömmer mycket nu. Det är mycket blandade och djupa känslor som rör sig inom mig. Jag kan vara arg på personer eller händelser som inträffat tidigare samtidigt som jag är väldigt glad i vart jag befinner mig nu och hur mycket jag får uppleva.Desto mer jag utvecklas,hittar,lär mig och förstår så blir det svårare för mig att acceptera händelser och beteenden som jag har blivit bemött med tidigare.
 
Tre av årets värdefulla och hårde läxor hittills är att kämpa för den man älskar, att våga göra det man egentligen vill och spendera sin tid på personer som  förtjänar den.Jag känner mig starkare och står mig själv närmare.
 

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela