Fredag

Publicerad 2008-05-31 11:56:36 i Allmänt,

Jobbade till 11-16 sen slutade vi, kilade ner till systemet.
Sen träffade vi Emma och Fia, efter många om och men så tog vi oss vidare till slottsskogen. Soligt och jätte varmt. Vi rullade vidare mot stan, kommer inte ihåg varför. Slutligen kom vi fram till våran slutliga destination! Kultur museet de va nån rfsl fest där för att det är HBT- festival i Göteborg.
Kom in. Tog oss en öl och träffade massa trevligt folk.Kom hem sju i morse kastade mig i sängen sov till 11, nu har jag duschat och nu e de dags och dra sig vidare igen.

Kärlek och Gäddsafari

Publicerad 2008-05-29 10:57:23 i Allmänt,

Förälskelse är psykos

Blodet brusar och hjärtat slår, Alla tankar kretsar runt den utvalda som naturligtvis är den mest underbara skapelse på jorden, inget kan konkurrera med den här underbara personen så ofta som möjligt,
Separation kan medföra djup saknar och ett nattsvart humör, som gränsar till depression.
Förälskelsen varar inte föralltid  utan när personen vaknar upp ur sitt tillstånd avlöses det stormande känslorna i regel av en djupare känsla av samhörighet eller så avtar intresset för personen. Kärlek sitter i olika delar av hjärnan och inte i hjärtat. Den förälskade upplever helvete och himel på samma gång och det är svårt att koncentrera sig på obetydligheter som arbetet och överenskommelser,Humöret svänger mellan Eufori och svartsyn. Eufori beror på hjärnans produktion av signalsubstanser ( fenyletylamin) även kallat PEA ökar nästan det  dubbla. Ämnet likar kemiskt amfetamin och är också stimulerande på humöret. Detta ämnet kan även framkalla rodnaden på den förälskades kinder. Man vet också att ämnet är en viktig beståndsdel i många hallucinogena droger. Detta ämnet finns även i choklad men för att uppnå effekt så måste man trycka i sig 15 kg choklad. Förälskelsen är nämligen hjärnans ansvar! Oavsett hur många kärleks dikter och kärleks brev som skrivs så sitter inte förälskelsen i hjärtat! Domapin produceras  och tas upp av nervcellerna där det sätter igång lyckokänslor som gör att puls och blodtryck ökar. Dopaminet är en slags belöning  för kroppen för att den anstränger och koncentrerar sig på sin utvalda, på samma sätt som en narkotika missbrukare intar narkotika.
Sexdriften ökar samtidigt så att den förälskade är redo att förenas med denna underbara skapelse.
Kärleken är helt enkelt förnuftigare medans själva förälskelsen är ett hormonellt helvete.

Måndag och Tisdag

Publicerad 2008-05-27 23:06:19 i Allmänt,

Åkte in till stan fixade kort till min legitimation och beställde tid för en synundersökning är helt säker på att jag behöver glasögon.Köpte en filofax ska  börja skriva ner saker så de blir lite ordning på mig.Träffade jessica,  i hamnen innan vi gick till Jobbet.


Hade en riktigt dålig dag, Sålde skit dåligt och Fia bad mig dra åt helvete.

Efter jobbet stack jag och Jessica ner till Lilla bommen och drack vin och diskuerade livet,
Sen blir tillvaron lite suddig och vi stack till diamond dog. Vi var ute hela natten och promenerade i göteborgs storstads puls.Tog 6 tåget hem och gick hem och la min och sov i 3 timmar innan jag tog den underbaraste duschen, hoppade i kläderna och drog in till borås.
Träffade Emma vi gick på stan och tog oss en burgare i stadsparken i den underbara solen och pratade.
Tillbaka på tåget in till Göteborg,Somnade.Tillbaka upp på kontoret och jobba och sålde helt okej.
image9

Måndag

Publicerad 2008-05-26 08:54:49 i Allmänt,

Ibland faller jag, men det  går över.

Trött på alla naiva löften om kärlek
men idag är mina tankar dina


en speciell Söndag

Publicerad 2008-05-25 13:31:48 i Allmänt,

Jag har varit uppe i snart ett dygn, efter en underbar gårkväll satte jag mig på bussen till Göterborg,Hoppade av vid korsvägen och gick upp för en lång trappa upp till näckrosdammen fortsätter mot avenyn.
Klockan är bara halv åtta på morgonen  Och jag lunkar ner på Avenyn ner mot kungsportsplatsen gatorna är helt tomma och solen lyser i ansiktet, Tankarna rusar i huvudet. Fortsätter förbi Kungsportplatsen och ner mot hamnen, Dagen känns så bra idag. Kommer fram och träffar Jessica som inte heller har sovit nått, Vi har inte träffat varandra på snart 2 veckor och jag blir glad i hela kroppen när jag ser henne ligga och halv sova i tunneln över operan. Vi går ner till vattnet och sätter och och bara pratar, tiden går så fort! Dricker Vin och våra kroppar bli tunga och vi lägger oss bara ner och tittar på himlen.

I feel my wings have broken in your hands
I feel the words unspoken inside


Tjenare kungen!

Publicerad 2008-05-22 13:21:44 i Allmänt,

Jag över reagerade (lite) igår!
Förlåt mig

Tror att du kommer vara arg idag och  starta en konflikt.
Den egentligen enda skillnaden är att vi tjafsar över msn istället för i verkligheten efter att du flyttade tillbaka, och för att jag inte kan prata just nu.

image4image5
 

Min Blogg och jag!

Publicerad 2008-05-22 00:24:44 i Allmänt,


Nu äntligen ser den ut som jag vill!
Johanna gjorde den åt mig.

Jag känner mig frustrerad och har smått ont i halsen efter operationen.
Så trött på ditt sätt som suger ut min lust till allt ibland.
Längtar tills jag är återställd och kan börja leva igen! Jag har planerat och börja leva på Lördag.
Förfest hos kiim.Att få dricka öl! Och sen vidare ner mot klubben! fattar inte hur jag ska hinna med allt i helgen.
Ska träffa Jessica, Emma o hennes pingla,Johanna,Sofie.På fredag är det queer de glömde jag nästan, jag står på gästlistan.Jag vill till Borås! Jag känner verkligen att jag inte klarar av negativa människor.
Lev livet, Andas.Ni är unga och friska.
Det är vår!Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela