En lång uppdatering om lite allt möjligt.

Publicerad 2012-11-08 18:43:00 i Allmänt,

Här borta händer det mycket. Jag ber om ursäkt för sen uppdatering.
Mitt internet har lagt ner hemma sedan är det mycket som vanligt.Jag tycker om när det händer mycket.
 
Jag har hittat en ny lägenhet och flyttar den 13 November. Det är jätte svårt att hitta någon som vill hyra ut till någon med hund. Jag hade turen att bli rekommenderad en bra mäkare ifrån Valetta och hitta en i Msida Marina. Min nya lägenhet är en taklägenhet med två terasser, en på baksidan och en finare på framsidan med utsikt över hamnen och alla segelbåtar!Fint golv och nytt kök.Mäklarna lyckades få ner priser med 2000 kr i månaden och jag får en helt ny madrass! Bra för Toby.
 
Toby har fått en säng med madrass och kudde inför flytten. Det är så mysigt att ha en snarkande liten korv brevid sig när inte J är hemma,men han mår nog bättre i en egen säng.Det är förändringensvindar på många plan.
 
Toby har lite eksem, öroninfektion och har fått en liten knöl på sidan.Han äter antibiotika och knölen har också blivit mindre nu. Veterinären trodde att det var ett insektsbett. Ska det aldrig ta slut?
Det blir inte alltid som man har tänkt sig men jag skulle inte byta ut honom mot allt i världen.
Han mår mycket bättre och efter händelsen med operationen så har man lite mer is i magen.Han mår bra och är lika glad som vanligt.Ikväll ska vi åka och heja på rugby träningen, det kommer han gilla.
 
Jag har varit i konflikt med Tobys tidigare ägare eftersom allt jag hade och mer gick åt till Toby när han har sjuk.De skulle ta mig till rättegång och gav mig ett slutdatum. Jag vägrade att bli utpressad så jag väntade på att brevet skulle komma. Det kom aldrig något brev,de ringde upp mig och har helt ändrat inställning och attityd.Det bättre.
 
Jobbet går bra, vi fick resultaten från tidigare månader och hårt arbete lönar sig.Förra månaden så hade vi den högsta nöjdkundprocenten någonsin.Jag håller utbildningar och växer lite mer varje dag.
 
På lördag ska vi på marin bal! Det har varit lite blandade känslor men det är så det brukar vara i nya sammanhang.Vissa dagar hade jag bestämt mig för att strunta i att gå eftersom jag inte har en aning om hur det går till eller vad jag ska ha på mig.Jag beslutat mig för att gå. Jag har fått låna en jättefin ljusblå klänning och imorgon ska jag se om jag kan hitta ett par fina skor och lite krimskrams till. Undra vad jag ska göra åt håret?
 
Jag har jobbat 7 dagar i rad så jag lyckades få helgen och måndag ledigt, skönt!
Vi har pratat om att kanske Campa på söndag.
 
Igår var jag på bio med mig själv och såg hotel transylvania I malta får man dricka öl i salongen och jag köpte en liten popcorn,sedan kurade ihop mig längst upp i vänsta hörnet och det var bara två andra i hela salongen.
 
Jag drömmer mycket nu. Det är mycket blandade och djupa känslor som rör sig inom mig. Jag kan vara arg på personer eller händelser som inträffat tidigare samtidigt som jag är väldigt glad i vart jag befinner mig nu och hur mycket jag får uppleva.Desto mer jag utvecklas,hittar,lär mig och förstår så blir det svårare för mig att acceptera händelser och beteenden som jag har blivit bemött med tidigare.
 
Tre av årets värdefulla och hårde läxor hittills är att kämpa för den man älskar, att våga göra det man egentligen vill och spendera sin tid på personer som  förtjänar den.Jag känner mig starkare och står mig själv närmare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela