.21 December

Publicerad 2012-12-21 19:16:16 i Allmänt,

Oh my God I'm Heartly Sorry For Having Offended Thee And I Detest All My Sins Because I Dread The Loss Of Heaven.
 
Idag skulle världen har gått under, den verkar snurra än.
Jag måste säga att jag är en jäkel på att överleva,först 2000 och nu det här!
Klockan är ju inte 00 än. Jag och Toby kurar ner oss efter en hel dag på stan och hoppas på det bästa.
 

Min dag

Publicerad 2012-12-18 12:18:15 i Allmänt,

Idag fyller jag år.
Jag har tagit dagen ledigt och njuter av solen som skiner in genom den öppna terassdörren.
Jag känner mig egentligen äldre än 23 och 23 känns mycket äldre än 22.När man är 23 finns det mindre förståelse för misstag.Då är man helt vuxen och förväntas att kunna,förstå och veta mer. Man förväntas att ha uppnått något och vara någon. Att vara någon känns inte svårt, det är jag redan.

Att uppnå något känns diffust.Jag vet att andra tycker att jag har uppnått mycket under min korta vistelse på jorden. 23 är närmare 30 och jag har inget körkort, ingen utbildning och inga barn. Jag är chef på ett stort internationellt IT företag,Jag har en hund på avbetalning och bor i en takvåning på Malta,räknas det om man hyr?Jag beundrar, ser upp till och strävar mot det som är ouppnåligt och när jag själv kommer dit så känns det inte lika stort. Det är givetvis ingen slump att jag är här.

Ja att uppnå något känns förvirrande. En sak är jag säker på iallafall och man uppnår inget med att sitta vid datorn och läsa gratulationer på facebook från personer som man egentligen inte känner. Den största bekräftelsen och det som jag är mest stolt över är att se vilka varma, intelligenta och levande personer som vill vara i min närhet.Det gäller naturligtvis några få och mycket väl utvalda.Imorse fick jag frukost på sängen,kort och fin present. En ring i silver med svarta stenar i. Ikväll ska vi till Hilton och sedan bjuder J mig på middag. Tack för gratularioner, presenter, fina middagar och kärleken.
 

Frustration,julglitter och kultur mys.

Publicerad 2012-12-13 12:31:00 i Allmänt,

Nu sitter jag på soffkanten inlindad i en filt med öppen terassdörr och solen lyser in och träffar mina armar efter den kalla natten.Toby sitter på utsidan och lyfter huvudet mot solen för att fånga värmen. Han har sovit som en liten kringla på min mage.Imorse så vaknade jag av att vi fortfarande låg kvar i soffan och skedade.Det är värme som är oersättlig när natten kastas över Malta. Igår var jag på föreställning på Manoel theatre inne i Valetta tillsammans med Ann-Louise. Det kändes magiskt att sitta i den gamla teatern som är från 1721.Det Känns alltid stort när vi som inte kan leva utan kultur sitter i det tysta mörkret tillsammans och väntar.Det bästa på hela föreställningar var när hon som hade huvudrollen dansade så kraftigt att hon tappade sin toffs i sista dansen och det långa håret dansade okontrollerat i scenljuset tillsammans med musiken.När allt blir äkta.
 
Den  senste veckan har varit bergodalbana.I söndags så promenerade långis med Toby sedan tog J med mig till Café.Efter det så köpte vi julpynt, vi hittade ingen gran vi ville ha så vi pyntade en lampa istället.
Den är full med glitter,julkulor och igår så köpte jag små lampor som skiftar i blått,grönt,orange och rött.
J tyckte det va viktigt att ha en ren, så nu har jag fyra små glitterrenar utspridda i lägenheten.
 
Resten av veckan har varit obalanserad.Jag har tappar humöret på jobbet för att jag tycker att det är ostrukturetat och dålig planering.Det som gör mig mest frustrerad är när direktiv inte ifrågasätts eller om jag inte får en bra förklaring på något som jag inte förstår. Det som fick det att gnistra lite extra den här veckan är när jag faktiskt får förklaringen och verkligen inte förstå syftet. Som tillexempel är utgår ifrån felaktiga resultat som används när det kommer till rapporter,statistik och min lön.
 
Min insikt blir allt tydligare ju mer jag upplever och ifrågasätter, Smarta människor kan också vara dumma.
Våga ifrågasätt allt oavsett vem det är som har svaren.
 
 
 

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela