Ett brev från framtiden

Publicerad 2024-06-23 00:07:22 i Allmänt,

Jag läser, minns och slungas tillbaka. Mitt liv är så annorlunda nu om man jämför med då, till det bättre. Tänk att jag har haft den här bloggen i så många år, nästan bortglömd och för det mesta oläst. Det gick att logga in! 
 
Mycket har hänt! Jag är någon annan nu eller kanske den jag skulle ha varit hela tiden. Alla relationer som suddats ut, runnit ut och som jag har förnekat. Det känns inte lika starkt längre och det kommer alltid nya. Det är inte på liv och död längre, det speglar inte min självbild. Ingen från det gamla har jag kvar och dem ligger begravda i mina minnen. Det fanns en tid då och min tid är nu. Det kostar att vara ärlig mot sig själv och för feg för att avvisa. Jag slutar svara i telefon, flyttar vidare och hittar nya sammanhang. Det är så lätt för mig att glömma er. Jag vet fortfarande inte om det är nornalt. 
 
En uppdatering ifrån livet nu! Jag är gift med min älskade man A. Han friade och jag bär ett nytt efternamn. Vi har två underbara barn. Det är 4 år tillsammans nu och en livslång dröm. Jag bor i en mindre stad i Sverige efter att vi flyttade från Göteborg. Världen håller på att gå under utanför men innanför våra väggar lever kärleken. Jag är mer trygg nu, äldre och har åldrats. Känslor har inte lika stort spelrum och det är tryggt. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle få uppleva allt det här. Min son satte sig precis upp och ropade efter mig i natten, så liten och ändå det största. Mitt liv är fullt av rutiner, ansvar och utan signalsubstanser. Jag har inte druckit på 7 år. Nu är det dags att sova lite! 

Om

Min profilbild

En blogg om mig,hon som var mig och hon som ska bli mig. Det är inte 100% rättstavat i bloggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela